Floraline Workshops

Maak jij graag zelf mooie dingen op je ééntje of liever gezellig in groep met vriendinnen of andere bloemenliefhebbers. Ben je op zoek naar een leuk en vooral persoonlijk moment met je vriend(in)en of een vrijgezellig feestje? Of wil je eerder een leuk 1-op-1 momentje zelf organiseren thuis.

We bouwen aan een plek waar ik workshops zelf zal kunnen hosten. In afwachting van deze plek, organiseer ik enkel workshops op maat en op vraag van de klant.

De vereisten zijn heel eenvoudig: vanaf 8 personen kom ik naar jou toe met al het materiaal dat nodig is om een fijne avond/namiddag te beleven samen. We maken iets (een boeket, een bloemstuk, een bloemenkroon, een flowerhoop, een kerstkrans,.... of iets helemaal nieuws) naar jouw wensen, of iets dat past in het thema van de dag... 


Het aanbod van de workshop is dus puur op maat van jou wensen. Bel me even op om af te spreken 0473/666527, of stuur een whatsappje.

         

VERJAARDAGSFEESTJES

Floraline animeert ook verjaardagsfeestjes voor kinderen (onafhankelijk de leeftijd). Ik neem de kinderen een namiddag mee in een boeiend kruidenverhaal, waarin de kinderen zelf een kruidenstick leren maken (Smudge Stick) en een dromenvanger bouwen of hun eigen fruitschaal weven met takken en die nadien versieren of we maken samen een bloemenkroon of een levensgrote mandala, ... 

De prijzen variëren van het aantal kinderen en de duur van de workshop. We beginnen van een wit blad en ik teken iets uit dat past binnen de wensen van het feestvarken en bij de leeftijd van de kinderen.

Ga naar de contactpagina en stuur me een email.

Workshop 1 op 1

Wil je graag een 1-op-1 moment inplannen voor een specifieke vraag waarop je als (minder) ervaren florist op vastloopt? Of wil je graag een specifieke techniek leren die niet meteen in het aanbod staat? Geef me zeker een seintje, ik pas mijn aanbod graag aan naar jouw wensen.

 

Privé workshop

Ben je jarig en wil je eens iets anders doen met je vriendinnen dan op restaurant gaan of thuis heel de dag koken voor een dinertje? Of wil je gewoon eens iets origineels doen thuis onder vrienden? Boek dan een private workshop in, dan kom ik aan huis en breng alle benodigdheden mee. Vanaf 8 personen.

Ga naar de contactpagina en stuur me een email.