Floraline Workshops

Maak jij graag zelf mooie dingen op je ééntje of liever gezellig in groep met vriendinnen of andere bloemenliefhebbers. Ben je op zoek naar een leuk en vooral persoonlijk moment met je vriend(in)en of een vrijgezellig feestje? Of wil je eerder een leuk 1-op-1 momentje zelf organiseren thuis.
Het aanbod van de workshops varieert over het ganse jaar en is voor zowel groot als klein. Een plaatsje boeken kan op een eenvoudige manier door het artikel aan te kopen via de Floraline webshop. Kijk ook eens op de site van StudioFluo*, want in de Diestsestraat in Leuven heb ik een mooi aanbod voor het voorjaar voorzien (zie hieronder).

De workshops die je alvast in je agenda mag noteren zijn:

VRIJDAG 11/03 Lente Kokedama - 10h tot 12h Leuven* - 48€/pp
ZATERDAG 19/03 Gepersonaliseerde Flower Hoop - 10h tot 12h Leuven* - 68€/pp
ZATERDAG 30/04 Bohemien Flower Hoop - 10h tot 12h30 Leuven* - 60€/pp
VRIJDAG 13/05 Wildflowers - Handgebonden Boeket : Verse seizoensbloemen - 10h tot 12h Leuven* - 55€/pp
ZATERDAG 21/05 Pioenen om te zoenen - 10h tot 12h30 bij OgustPlukplezier in Duisburg - 55 €/pp  
ZATERDAG 11/06 Pre-summer copsition: veldboeket - 10h tot 12h30 bij OgustPlukplezier in Duisburg - 55 €/pp 
ZATERDAG 18/06 Centre Piece Flowerpot - bloemstuk om U tegen te zeggen - 10h tot 12h30 bij OgustPlukplezier in Duisburg - 65 €/pp (bloempot/vaas inbegrepen)  
 * Bij StudioFluo, Diestsestraat 249, 3001 Leuven (vlak bij het station).

Check zeker mijn productpagina of ga naar de site van StudioFluo en ontdek het zelf.

         

VERJAARDAGSFEESTJES

Floraline animeert ook verjaardagsfeestjes voor kinderen (onafhankelijk de leeftijd). Ik neem de kinderen een namiddag mee in een boeiend kruidenverhaal, waarin de kinderen zelf een kruidenstick leren maken (Smudge Stick) en een dromenvanger bouwen of hun eigen fruitschaal weven met takken en die nadien versieren of we maken samen een bloemenkroon of een levensgrote mandala, ... 

De prijzen variëren van het aantal kinderen en de duur van de workshop. We beginnen van een wit blad en ik teken iets uit dat past binnen de wensen van het feestvarken en bij de leeftijd van de kinderen.

Ga naar de contactpagina en stuur me een email.

Workshop 1 op 1

Wil je graag een 1-op-1 moment inplannen voor een specifieke vraag waarop je als (minder) ervaren florist op vastloopt? Of wil je graag een specifieke techniek leren die niet meteen in het aanbod staat? Geef me zeker een seintje, ik pas mijn aanbod graag aan naar jouw wensen.

 

Privé workshop

Ben je jarig en wil je eens iets anders doen met je vriendinnen dan op restaurant gaan of thuis heel de dag koken voor een dinertje? Of wil je gewoon eens iets origineels doen thuis onder vrienden? Boek dan een private workshop in, dan kom ik aan huis en breng alle benodigdheden mee. Vanaf 8 personen... en voor de gastvrouw/heer is het gratis!

Ga naar de contactpagina en stuur me een email.