Floraline is een online bloemenwinkel.

De keuze om begin 2021 te starten met een virtuele winkel was niet eenvoudig. Het bloemenmeisje behind, Aline (ik dus), kwam in haar zoektocht naar de juiste aanpak op verschillende zalige plekjes (hoofdzakelijk in Tervuren dorp), echter de huurprijzen lieten de cijfers in haar plan rood oplichten. Even uitstellen die handel, dachten we toen.

Ik geloof in Floraline, en hoop jullie mee hiervan te overtuigen. Ik zal er alles aan doen om het aanbod uit Floraline's online shop te laten voldoen aan jullie bloemenverwachtingen. Want alleen dan kan dat -vandaag nog kleine- bloemetje niet anders dan groeien. En wie weet, komt dat winkeltje er misschien dan wel ...

Het aanbod is in principe onbeperkt, maar omdat elke opdracht anders is en het dus onrealistisch is om alles aan te bieden in mijn shop heb ik een keuze gemaakt tussen een aantal type producten (zo kan je ook filteren in de shop). 

 

BLOEMEN

Systeem van om de 2 weken.

Floraline boeket Lovely (L)

Ik maak enorm graag boeketjes, met bloemen uit het seizoen, en niet teveel bladvulling als groen. Echter, boeketten maken is enorm arbeidsintensief en je kan er geen stock van aanleggen... Ik streef ernaar dat de ingekochte bloemen een minimale tijd in mijn atelier verblijven, zodat de kant er optimaal van kan genieten.

Daarom maak ik om de 2 weken (2x per maand dus) boeketten met verse snijbloemen.  

Leuk om weten is dat ik in het seizoen (van april tot september) samenwerk met Ogust Plukplezier in Duisburg of bij Bookette Flowers in Sint-Joris-Weerd. De Floraline boeketten zullen dan af en toe bloemen van het veld bevatten, volgens hun aanbod. Ecologisch en lokaal. Omdat alle beetjes tellen...

Je zal zien (check-it-out) dat je zal kunnen kiezen tussen twee soorten boeketten in verschillende maten (Schattig (S), Mooi (M), Lovely (L) of Explosie (XL))

MARKTBOEKET

Een boeket met enkel bloemen van dezelfde soort.

FLORALINE BOEKET 

Een handgebonden boeket, helemaal in de stijl van Floraline en geïnspireerd door het marktaanbod.

BLOEMENABONNEMENT (5+1)

Beide opties kan je in een reeks van 5+1 kopen onder vorm van een abonnement. Dat ene boeketje extra is voor jou en toch niet, want ik zou het fantastisch vinden als je dit zou wegschenken aan iemand uit de streek. Zo help je Floraline mee groeien en maak je iemand (onverwacht) super gelukkig. Vier vliegen in één klap: volumekorting, jij scoort want je maakt iemand anders blij, en last but not least, ... ikke super blij. Want geef nu toe, bloemen doen altijd plezier!

Plaats je bestelling ten laatste op donderdagvoormiddag, Dan kan je vanaf vrijdagnamiddag je boeket komen afhalen in mijn atelier. Bestel nu.

 

FEESTEN

Huwelijk K&T

De events en feesten worden volledig in samenspraak met de klant of eventmanager doorsproken en ingevuld. Er komt immers zoveel bij kijken en het is belangrijk dat we elkaar goed begrijpen zodat alles op D-day mooi in elkaar past en jullie maar één ding hoeven te doen: te genieten. Boek hier een afspraak om samen te bekijken wat er mogelijk is.

 

 

 

 

 

WORKSHOPS

Maak jij graag zelf mooie dingen op je ééntje of liever gezellig in groep met een kop thee. Ben je op zoek naar een leuk en vooral persoonlijk moment met je vriend(in)en of een (vrij)gezellig feestje? Of wil je eerder een leuk 1-op-1 momentje zelf organiseren thuis. Het workshop aanbod is iets waar ik de komende maanden aan zal bouwen. Hou zeker de webshop pagina in de gaten, want daar worden alle details hierover gepost. 

Workshops voor 8 personen of meer kunnen doorgaan op een locatie van jouw keuze, het enige wat je hoeft te doen is me een berichtje sturen om jouw workshopwensen te delen, nadien is het kwestie van plannen. Ik breng alles mee wat je nodig hebt, makkelijk hé.

WINKELSTYLING

Een bloemenwolk, een bloemenhoek, een centerpiece in droogbloemen of een thema inrichting voor Pasen, Valentijn, Kerst of andere leuke gebeurtenissen tijdens het jaar... Ik kom graag jouw shop, atelier, schoonheidssalon, bureau, toog, of whatever opfleuren. 

Stuur me een bericht.

GESCHENKEN