Aline Ghijselings - 10/03/2021

Geboortekrans

Breek je je hoofd over het perfecte geboortecadeau? Wil je origineel uit de hoek komen en staan de cadeautjes van de geboortelijst jou niet meteen aan? Mooi zo, want met een gepersonaliseerde bloemenkrans scoor je gegarandeerd.

Lees hieronder verder, want wij geven je alvast 5 redenen waarom onze geboortekrans het ideale geschenk is om een nieuw leven te vieren. De verwondering en de dankbaarheid op het gezicht van de kersverse ouders... die krijg je er gratis bij!

5 redenen waarom onze geboortekrans het ideale geschenk is

Persoonlijker dan een krans met de voornaam kan haast niet. Elke krans wordt op maat gemaakt en is hierdoor automatisch uniek. De naam van het pasgeboren kindje is iets heel persoonlijks en gelinkt aan zowel de papa als aan de mama. Tuurlijk dat er wel meer kindjes met dezelfde voornaam, maar toch zijn ze nooit identiek. Ik herinner mij nog onze discussies over voornamen toen ik zwanger was, voor het eerste kindje waren we er meteen uit... Maar nadien moesten de namen erbij horen, dat was minder eenvoudig. Wat wel onbeschrijfelijk blijft is de dag van de geboorte, wanneer je effectief kennismaakt met het ukje waar je zo lang naar hebt uitgekeken en het dan ook effectief noemen bij zijn naam... . Laat staan dat er dan één van je besties de kamer binnenloopt met een cadeautje op naam van jouw kleintje. Heerlijk!

Het is (stiekem) ook een cadeau voor de mama. Droogbloemen zijn helemaal hot en trendy. Mooi geschikte droogbloemen in een krans, nog meer. Dit maakt de geboortekrans nou net zo uniek. Bovendien weet je dat hij jaren zal blijven hangen in dat schattige babykamertje. Het is een eye catcher in het interieur. Geef je kleertjes, die worden snel te klein en laat de praktische cadeau's maar voor de verre nonkels of tantes, het speelgoed, dat zal de sint wel brengen.... Jij weet wel beter, door te opteren voor een blijvend aandenken aan een wonderlijke gebeurtenis! Reken maar dat deze geboortekrans lang gekoesterd zal worden en recht in het hart van de ouders (vooral de mama) terechtkomt. En geef toe, eigenlijk verdient de mama toch wel het bloemetje, toch?

Verschillende varianten mogelijk. Smaken verschillen, dus maken we de geboortekransen volledig naar jouw wensen. Heb je graag felle kleurtjes, de kleuren van een regenboog, of eerder klassiek neutrale tinten. Dat kan allemaal. Ook het lettertype kan je (min of meer) zelf kiezen. Hou er wel rekening mee dat het telkens unieke stukken zijn, dus hoe het er uiteindelijk zal uitzien... Dat kan je pas helemaal op het einde zien. Geef bij bestelling zo veel mogelijk informatie over de stijl van het koppel, de lievelingskleuren van de mama, ... En dan maken we er iets heel moois van.

Een betaalbaar geschenk. Een beperkt budget? Geen probleem, al vanaf 35 euro kunnen we een geboortekrans maken. Waarom zou je het niet doen? Als je moet kiezen tussen een aantal tutjes, een luiertaart, kleertjes, een 100-ste knuffel of een trendy flowerhoop, dan is jouw keuze toch ook snel gemaakt, ja! Vanaf 35 euro geef je een onvergetelijk cadeau, voordeliger kan het haast niet... De prijs wordt berekend op basis van de grootte van de krans, de lengte van de naam en de hoeveelheid bloemen die je op de krans wenst (1/4e of 1/3e of 1/2e of een volledige krans). Ik zei het toch al, alles is mogelijk bij dit cadeau.

Laat een blijvende indruk achter. Of je nu op bezoek gaat in het hospitaal of bij de ouders en baby thuis, je komt gelijk binnen met een cadeau waar ze hun ogen van zullen opentrekken. Plan je een bezoekje meteen na de bevalling, dan geef je best zo snel mogelijk de naam door. We hebben er immers wel wat tijd (reken op een week) nodig om de krans te maken. Geraak je niet tot bij de kersverse ouders, dan kun je de geboortekrans ook als verrassing bij hen thuis laten leveren. Wat vaststaat is dat je met dit geschenk een blijvende indruk zal achterlaten... Scoren, yes please!!

Koop nu

Geboortekrans = gepersonaliseerde krans met droogbloemen.

Zoek niet verder naar een alternatief geschenk. Ga voor de geboortekrans en ervaar het geluk van schenken dubbel en dik! Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een een bericht of bestel de krans via de shop. Kijk ook zeker eens naar de andere artikels, misschien vind je nog andere leuke spulletjes (zoals de kaartjes of een bloemenabonnement bijvoorbeeld).

Emmanelle - geboren in december 2020

I

Ieder droogbloemetje wordt met zorg uitgekozen om een uniek resultaat te bekomen.

De namen worden met de hand gebreid en voorzichtig voorzien van een ijzerdraadje. De kleur van de wol wordt gekozen in functie van jouw wensen in lieflijk pastelkleuren of een felle stoere kleur. Aan een geboortekrans is heel wat meer werk dan je denkt. Alles wordt op een handmatig ambachtelijke manier vervaardigd. Geen één krans ziet er hetzelfde uit. Net zoals die kleine schattige baby'tjes ook allemaal uniek zijn!

Artikel geschreven door : Aline Ghijselings

Gerelateerde Posts